21 Şubat 2011 Pazartesi

Cezayir Vizesi için gereken evraklar

İstanbul Cezayir Başkonsolosluğu
 
Ankara İkametli Pasaport Sahipleri Haricinde Diğer Bütün İllerde İkamet Eden Kişiler Vize Başvurularını İstanbul Cezayir Başkonsolosluğuna Yapabilmektedir.

 Cezayir Vizesi Başvurularının Süreleri ;
 Ticari Vize Başvurusu ; 3 İş Günü
 Turistik Vize Başvurusu ; 3 İş Günü

 Cezayir Ticari Vizesi ;
 *2 Adet Yeni Çekilmiş Arka Fonu Beyaz Vesikalık Fotoğraf
 *En Az 6 Ay Geçerliliği Olan Pasaport
 *2 Adet Tam Doldurulmuş ve İmzalanmış Cezayir Vizesi Başvuru Formu
 *Şirket Antetli Kağıdına Yazılmış Seyahat Detaylarını Belirten ve Masrafların Şirket Tarafından Ödeneceğini Taahhüt Eden Kaşeli İmzalı Dilekçe
 *Şirket Faaliyet Belgesi (fotokopi)
 *Şirket Vergi Levhası (fotokopi)
 *Şirket Ticaret Sicil Gazetesi (fotokopi)
 *Şirket İmza Sirküleri (fotokopi)
 *Şirket Banka Hesapları
 *Ssk İşe Giriş Bildirgesi (imza yetkilisi olmayan kişilerden)
 *Maaş Bordrosu
 *Ticari Seyahat Açıklamalı Davetiye
 *Otel Rezervasyonu
 *Uçak Bileti Rezervasyonu

 Cezayir Turist Vizesi ;
 
*2 Adet Yeni Çekilmiş Arka Fonu Beyaz Vesikalık Fotoğraf
 *En Az 6 Ay Geçerliliği Olan Pasaport
 *2 Adet Tam Doldurulmuş ve İmzalanmış Cezayir Vizesi Başvuru Formu
 *Şirket Antetli Kağıdına Yazılmış Seyahat Detaylarını Belirten Kaşeli İmzalı Dilekçe
 *Şirket Faaliyet Belgesi (fotokopi)
 *Şirket Vergi Levhası (fotokopi)
 *Şirket Ticaret Sicil Gazetesi (fotokopi)
 *Şirket İmza Sirküleri (fotokopi)
 *Kişisel Banka Hesapları
 *Ssk İşe Giriş Bildirgesi (imza yetkilisi olmayan kişilerden)
 *Maaş Bordrosu
 *Başvuru Sahibinin İkametgah Senedi
 *Otel Rezervasyonu veya Davetiye
 *Uçak Bileti Rezervasyonu

 Asker,Doktor,Emekli,Ev Hanımı,Öğrenci Turist Vizesi Başvurularında Kişinin Durumunu Belgeleyen Evraklar İstenmektedir.

 Not ; Büyükelçilik-Konsolosluk İstenilen Belgeler Dışında Ek Evrak Talep Edebilir.
 Diplomatik,Hizmet,Hususi Pasaport Sahiplerinden Seyahatlerinde Üç Aya Kadar Kalışlarda Vize İstenmiyor.

(bir aracı kurumun sayfasından alıntı)

1 yorum:

  1. öncelikle sayın Vinca 'nin vermiş olduğu bilgiler için tesekkurler cezayir vizesi yapılan anlaşma geregi turistik vize işlemlerinde kolaylikga giderek 2 resim pasaport ve otel konfirmasyonu ile 30 gün kalışlı cezayir turistik vizesi vermketedir.

    Saygilarimizla

    YanıtlaSil