20 Şubat 2011 Pazar

Vize alabilmek için davetiye örneği




                                                INVITATION
         Dans le cadre d’une visite commercial au sein de Notre société nous invitons Monsieur ..........(Soyisim İsim)......... a se rendre en Algerie.
Pour cela on vous sollicite Monsieur de bien vouloir accorder a monsieur ..........(Soyisim İsim)......... Un visa d’affaire longue dureé a compter de son entrée en Algerie.
        On vous informe par ailleurs que la prise en charge totale (nourriture, hébergement et transport) de cette personne  sera a la charge de la société ..........(Şirket İsmi).........
 Veuillez agréer Monsieur le directeur nos salutations les plus distinguées.        


Cezayir'e gelebilmek için öncelikle vizeye ihtiyacınız olacak. Bu vizeleri Cezayir Ankara yada İstanbul Büyükelçiliklerinden alabilirsiniz. Kişisel başvuru da yapsanız, şirket olarak da başvuru yapsanız işleri daha kolaylaştırmak için davetiyeye ihtiyacınız olacak. Davetiyeniz varsa 3-4 gün içerisinde vizeniz hazır. Bu davetiyeyi Cezayir'de faaliyet gösteren bir firma yollarsa hiç bir sıkıntı yaşamaz vizenizi hemen alırsınız. Vize metninde Cezayir seyahatiniz boyunca bu şirket tarafından ulaşım, barınma, yiyecek vs. masrafların davetiye gönderen şirket tarafından karşılanacağı yazıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder